Doorgaan naar inhoud

Advies op maat

Bij Wallmakers streven we ernaar om uw ervaring met projectinrichting soepel en zorgeloos te laten verlopen. Met jarenlange ervaring in een breed scala aan projecten, staan we bekend als betrouwbare experts in ons vakgebied. Ons team van professionals helpt u graag bij het realiseren van uw visie en het creëren van inspirerende ruimtes. We zijn trots op onze duurzame en eerlijke producten, die niet alleen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Ontzorgen en advies bij projectinrichting

We begrijpen dat projectinrichting een complex proces kan zijn. Daarom nemen we graag de zorgen uit handen en begeleiden we u tijdens elke stap. Ons team van experts staat voor u klaar om professioneel advies te geven en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij uw specifieke behoeften. Of u nu uw huis, een kantoor, winkel, hotel of een andere ruimte wilt inrichten, wij zorgen ervoor dat het proces efficiënt en stressvrij verloopt.

Expertise van akoestiek in ruimtes

Bij Wallmakers begrijpen we het belang van een goede akoestiek in elke ruimte. Of het nu gaat om een kantoor, een restaurant, een hotellobby of een muziekstudio, de juiste geluidservaring draagt bij aan een aangename en productieve omgeving. Daarom bieden we niet alleen decoratieve wandafwerking, maar ook expertise op het gebied van akoestiek. We bieden een totaalpakket aan diensten, waaronder akoestisch spuitwerk, akoestische wandpanelen en het meedenken met het design. We kunnen uw wensen vertalen naar een akoestisch plan dat perfect past bij uw interieurontwerp en specifieke behoeften.

Eén aanspreekpunt

Van oplevering tot styling en van stucwerk tot luxueuze wandafwerking, onze kracht is dat wij totaaloplossing kunnen bieden bij uw verbouwing en afbouw. Doordat wij nauw samenwerken met diverse bouwpartijen – zoals HNR Stucadoors - die ieder over hun specialisme beschikken, heeft u één aanspreekpunt tijdens de projectinrichting. Dat geeft rust en zorgt voor een efficiënte planning.   

Uw droominrichting in 6 stappen

De specialisten van Wallmakers kunnen u van A tot Z ondersteunen bij uw projectinrichting. Of het nu gaat om volledige nieuwbouw en verbouw of enkel de inrichting, wij kunnen u begeleiden tijdens het gehele proces. Hieronder vindt u ons stappenplan dat de werkwijze van Wallmakers beschrijft, vanaf de aanvraag van de klant tot aan de oplevering:

Stap 1: Kennismaking en Behoefteanalyse

We beginnen met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we uw wensen en behoeften in kaart brengen. We luisteren aandachtig naar uw ideeën, budget, en tijdlijnen. Deze informatie vormt de basis voor het ontwerp- en planningsproces.

Stap 2: Ontwerp en Voorstel

Op basis van de verkregen informatie stellen onze specialisten een gedetailleerd ontwerp en voorstel op. Hierbij houden we rekening met uw specifieke eisen en esthetische wensen. We presenteren het ontwerp aan u en bespreken eventuele aanpassingen.

Stap 3: Planning en Producten

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, stellen we een gedetailleerde planning op. Hierin worden de fasering, benodigde producten en levertermijnen vastgelegd. We werken nauw samen met betrouwbare leveranciers om hoogwaardige en duurzame producten te garanderen.

Stap 4: Uitvoering en Coördinatie

Nu begint de daadwerkelijke uitvoering van het project. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie en afwerking. We coördineren ook alle benodigde vakgebieden, zoals elektriciteit, loodgieterij, stucwerk en schilderwerk. Dit verzekert een soepel en efficiënt proces.

Stap 5: Kwaliteitscontrole en Afwerking

We voeren grondige kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat alles voldoet aan onze hoge normen en uw verwachtingen. Daarnaast zorgen we voor een zorgvuldige afwerking, waarbij aandacht wordt besteed aan details en de esthetiek van het eindresultaat.

Stap 6: Oplevering en Nazorg

Zodra het project is voltooid, vindt de oplevering plaats. We lopen samen met u het project door en controleren of alles aan uw verwachtingen voldoet. Daarnaast bieden we nazorg en staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of kleine aanpassingen te doen.

Maak een afspraak

Met Wallmakers als uw partner kunt u rekenen op een gestroomlijnd proces en een hoogwaardig eindresultaat van uw interieurproject. Ons ervaren team begeleidt u tijdens elke stap en zorgt voor een zorgeloze projectuitvoering. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw projectinrichting.