Doorgaan naar inhoud

Partners

Partners van Wallmakers.nl

 

Bij Wallmakers werken we veel samen met interieurontwerpers om unieke interieurs te creëren. Bent u een architect of interieurontwerper die op zoek is naar nieuwe inspiraties en producten die uw projecten esthetisch gezien naar een hoger niveau tillen? En hecht u waarde aan eerlijke producten waarvan de herkomst herleidbaar is? Dan zijn onze duurzame en stijlvolle wandpanelen een geschikte oplossing voor in uw interieuradvies.

 

Interieuradvies

Wij hebben diverse klantgroepen, waaronder particulieren die hun interieur willen verfraaien, interieurontwerpers en architecten die op zoek zijn naar unieke toevoegingen aan hun projecten, bedrijven die indrukwekkende werkruimtes willen creëren die een blijvende indruk achterlaten op hun klanten. In onze samenwerking doen we er alles aan om u te voorzien van alle benodigde materialen, zoals 3D-modellen, productmonsters en assistentie bij elke stap van het project. We begrijpen de waarde van goede ondersteuning voor uw interieuradvies en kunnen samen uw visie tot leven te brengen met hoogwaardige wandafwerking.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om onze decoratieve of akoestische wandpanelen in uw interieuradvies te verwerken? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom om alle producten te bekijken. We bespreken graag de mogelijkheden en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking waarbij we gezamenlijk inspirerende interieurs creëren die de verwachtingen overtreffen.