Doorgaan naar inhoud

Stucwerk

Wallmakers is gespecialiseerd is in stucwerk en andere wandafwerkingen. Met meer dan 20 jaar ervaring en gebruik van diverse duurzame materialen, bieden wij u de beste kwaliteit en service. Van de oplevering tot de styling en van stucwerk tot luxueuze wandafwerking, onze deskundigheid maakt ons tot jouw ideale partner in verbouwings- en afbouwprojecten.

Wat is stucwerk?

Stucwerk, ook wel bekend als stucen, is de kunst van het aanbrengen van een dunne laag pleistermateriaal op muren, plafonds en zelfs meubels. Deze ambachtelijke techniek geeft een strak en naadloos oppervlak, perfect voor een moderne en tijdloze uitstraling. Wallmakers tilt stucwerk naar een hoger niveau met vakmanschap en oog voor detail. Er zijn verschillende soorten stucwerk, zoals spackspuitwerk, behang- en sausklaar stucwerk, sierpleister en plafond stucen.

 

Voordelen van stucwerk

Stucwerk is bijna niet meer weg te denken uit de meeste woningen. Dat is niet zo vreemd, want het stucen van muren en plafonds geeft ieder huis een strakke, moderne aanblik.

  • Esthetische Verfijning: Stucwerk biedt een glad en gelijkmatig oppervlak, waardoor een strakke en verfijnde esthetiek ontstaat die past bij diverse interieurstijlen.
  • Duurzaamheid: Stucwerk is duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor het een langdurige oplossing is voor wand- en plafondafwerking.
  • Flexibiliteit in Design: De veelzijdigheid van stucwerk maakt het mogelijk om diverse texturen en afwerkingen te creëren, van modern tot klassiek.
  • Verbeterde Isolatie: Stucwerk kan bijdragen aan een betere thermische isolatie, wat resulteert in een energiezuiniger interieur.

 

Advies

Stucwerk is een middel om de muren en plafonds van uw huis te een strakke uitstraling te geven, met verschillende soorten, kleuren en afwerkingen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste stucwerk producten voor uw project. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze stucwerk mogelijkheden of plan een vrijblijvende afspraak in om jouw project te bespreken.