Doorgaan naar inhoud

Beton Ciré

Beton ciré is een wandafwerking die een prachtige betonlook afwerking biedt voor verschillende ruimtes in huis. Deze wandafwerking bestaat uit cement, harsen, kleurpigmenten en water, en wordt aan de wand gebracht met een spaan om tekeningen en schakeringen aan te brengen. Beton ciré is een unieke wandafwerking die een huiselijke sfeer en een persoonlijk ontwerp biedt. Deze wandafwerking is geschikt voor verschillende materialen en ruimtes, waardoor het een veelzijdig product is.
Wallmakers heeft jarenlange ervaring met het toepassen van deze bijzondere wandafwerking en we zijn trots om onze expertise met u te delen.

Eigenschappen van beton ciré

Beton cire - luxe wandafwerking | Wallmakers

Beton ciré is een veelzijdig materiaal dat op verschillende manieren kan worden toegepast. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van beton ciré wandafwerking:

Persoonlijk ontwerp: Beton ciré kan worden aangepast aan uw persoonlijke smaak en stijl, zodat elke wand een unieke en indrukwekkende uitstraling krijgt. Er zijn ontzettend veel kleurtoepassingen mogelijk, waardoor deze wandafwerking volledig aansluit bij uw interieur.

Waterdicht: Beton ciré is waterdicht, vochtwerend en schimmelwerend. Hierdoor is het tevens zeer geschikt is voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Breed inzetbaar: Beton ciré hecht op een groot aantal ondergronden, waardoor de wandafwerking breed inzetbaar is. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt over tegels, MDF, hout, beton en andere materialen.

Onderhoud: Beton ciré is eenvoudig te onderhouden. U kunt beton ciré schoonmaken met reguliere schoonmaakproducten zoals zachte niet-bijtende allesreiniger, groene zeep, of een mild, neutraal schoonmaakmiddel.

Prijs: De prijs van beton ciré wandafwerking varieert afhankelijk van het aantal vierkante meters en het type wandafwerking. U kunt een prijsindicatie vrijblijvend bij ons aanvragen.

Meer weten over alle mogelijkheden?

Wallmakers biedt een breed scala aan luxe wandafwerkingen, waaronder beton ciré. Zoekt u een unieke wandafwerking? Dan is beton ciré een ideale keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij denken graag met u mee!