Doorgaan naar inhoud

Ontwerpwedstrijd

Wallmakers op InCoDa beurs 2023

Creëer Magische Interieurs met 2D & 3D Houten Wandpanelen!

Ben jij een gepassioneerde interieurdesigner met liefde voor hout en oog voor esthetiek? Dan dagen we jou uit om deel te nemen aan onze ontwerpwedstrijd! Wees vindingrijk in het gebruik van onze houten wandpanelen en creëer een adembenemend interieur.

De uitdaging

Jouw uitdaging is om een warm, uitnodigend interieur te ontwerpen waarbij de 2D en 3D houten wandpanelen van FORM AT WOOD de absolute ster zijn. Denk buiten de traditionele kaders en gebruik de houten panelen om een unieke sfeer en karakter in je ruimte te brengen. Ga je voor rustiek en aards, eigentijds en elegant, minimalistisch en chic of voor een eclectische mix? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat jouw verbeelding de vrije loop en tover onze FORM AT WOOD houten wandpanelen om tot een adembenemend kunstwerk in interieurdesign!

Wat zijn de voorwaarden?

  • Download de2D/3D-formats in bestandsformaat .dwg.
  • Gebruik vormen, houtsoorten en afwerkingen om textuur en diepte te creëren.
  • Geef prioriteit aan creativiteit en innovatie in je ontwerp: denk out-of-the-box.
  • Esthetiek, functionaliteit en visuele aantrekkingskracht zijn belangrijk.
  • Voeg een korte beschrijving toe om je ontwerp en paneelkeuze toe te lichten.
  • Door deel te nemen aan de wedstrijd stem je ermee in dat je ontwerp(en) gebruikt kan/kunnen worden voor promotionele doeleinden.

Wat kun je winnen?

  1. e prijs: Overnachting in pittoresk Volendam met diner en wijnarrangement voor 2 personen bij havenrestaurant Smit Bokkum plus € 150,- zakgeld. Natuurlijk wordt jouw winnende ontwerp uitgebreid op onze website en in onze socials gepubliceerd en daarna misschien wel in het echt gerealiseerd!
  2. e prijs: Een luxe wijnpakket t.w.v. € 150,-. En natuurlijk wordt ook jouw ontwerp uitgebreid op onze website en in onze socials gepresenteerd.
  3. e prijs: Een luxe cateringpakket t.w.v. € 75,- en een eervolle vermelding op onze website en socials.

Ontwerpwedstrijd Wallmakers - Wandpanelen

Het werkmateriaal

De collectie van FORM AT WOOD bestaat uit verschillende series die onderling te combineren zijn om zo tot een creatief concept te komen. Elke zijde van een paneel is 25 cm lang. De panelen zijn leverbaar in Europees eiken, Amerikaans walnotenhout of kersenhout en ze kunnen zowel in olie als in RAL-kleuren worden afgewerkt. Download via onderstaande button de panelen in DWG-bestandsformaat:

DOWNLOAD ONTWERPBESTANDEN

Hoe doe je mee?

Stuur je ontwerp uiterlijk op 30 november 2023 naar info@wallmakers.nl. Dat kan als foto van een getekende schets of als werktekening in pdf-formaat. Zorg ervoor dat je die informatie bijvoegt die nodig is om je ontwerp te kunnen begrijpen en  beoordelen. Vul onderstaand contactformulier in en upload jouw ontwerp. De winnaars worden op 10 december 2023 bekendgemaakt.