Doorgaan naar inhoud
Innovatie en Design gecombineerd: Wallmakers onthult 'DESIGNED TO GLOW' collectie FORM AT WOOD

Innovatie en Design gecombineerd: Wallmakers onthult 'DESIGNED TO GLOW' collectie FORM AT WOOD

Met gepaste trots introduceert Wallmakers de nieuwste innovatie: de 'DESIGNED TO GLOW' houten wandpanelen mét verlichting. Dit nieuwe product is een toevoeging aan de huidige collectie van FORM AT WOOD, een toonaangevend merk in decoratieve houten panelen. De baanbrekende wandpanelen voegen een nieuwe dimensie toe aan interieurontwerpen door de mogelijkheid om licht toe te voegen aan de houten wandbekleding.

Verlichting op maat voor elke ruimte

De 'DESIGNED TO GLOW' collectie biedt ontwerpers en consumenten de mogelijkheid om de verlichting van hun ruimtes volledig naar eigen wens aan te passen. Creëer uw eigen lichtintensiteit en ambiance, van warm en gezellig tot koel en helder, dankzij de verstelbare kleurtemperatuur van 2700K tot 6500K en lichtintensiteit tot 1300 lumen. De nieuwe wandpanelen zijn verkrijgbaar in alle verschillende modellen uit de bestaande EDGE, SMOOTH en FLAT collecties van FORM AT WOOD. Hierdoor heeft de gebruiker volledige controle heeft over welke panelen verlicht worden in het volledige wandontwerp.

 

Unieke innovatieve wanddesigns

De FORM AT WOOD wandpanelen bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit in ontwerp, met de mogelijkheid om talloze verschillende patronen te creëren. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk om unieke en op maat gemaakte designs te realiseren die perfect aansluiten bij specifieke interieurvisies. Met de toevoeging van verlichting worden de wandontwerpen niet alleen visueel aantrekkelijker, maar geven het geheel ook een dynamische en sfeervolle uitstraling.


  

Voordelen van de houten verlichtingspanelen

De houten verlichtingspanelen bieden tal van voordelen die interieurprojecten naar een hoger niveau tillen. De verlichting kan volledig worden aangepast om de perfecte sfeer in uw ruimte te creëren, of het nu gaat om een magische avondambiance of een natuurlijke uitstraling overdag. Met de bijgeleverde afstandsbediening of een handige app kan de lichtintensiteit eenvoudig ingesteld worden. De integratie van verlichting in de panelen zelf zorgt voor een uniforme uitstraling en een eenvoudigere installatie. Hierdoor kunt u zich volledig richten op het ontwerp en de sfeer van uw interieur, zonder gedoe met aparte lichtinstallaties.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de 'DESIGNED TO GLOW' verlichte wandpanelen van Wallmakers? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van de brochure. We kijken ernaar uit om uw interieurvisie tot leven te brengen met deze onderscheidende wandpanelen.

Frank I. Frinking

Managing Partner

info@wallmakers.nl

+31(0)641384913

Volgend artikel De toegevoegde waarde van Akoestische en Decoratieve Wandpanelen in Horeca- en Hotelinterieurs