Doorgaan naar inhoud
De toegevoegde waarde van Akoestische en Decoratieve Wandpanelen in Horeca- en Hotelinterieurs

De toegevoegde waarde van Akoestische en Decoratieve Wandpanelen in Horeca- en Hotelinterieurs

In de dynamische wereld van horeca en hotels gaat het interieur veel verder dan alleen het visuele plaatje. Het vormt de essentie van de sfeer en functionaliteit van de ruimte. In dit artikel duiken we in de bijdrage die akoestische en decoratieve wandpanelen kunnen leveren aan deze cruciale facetten. Daarnaast belichten we welke soorten producten goed passen in deze veeleisende omgevingen.

Akoestische wandpanelen: Harmonie en comfort

In een bruisende horecagelegenheid of een levendig hotel is akoestiek een onzichtbaar maar onmisbaar aandachtspunt. Het toepassen van houten wandpanelen kan een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van de akoestiek in verschillende ruimtes, zonder dat er ingrijpende aanpassingen gedaan hoeven te worden aan de inrichting. Een rustige eetzaal, een ontspannen lobby, of een geluidsvriendelijke vergaderruimte – akoestische wandpanelen maken iedere ruimte comfortabel. 

HEXAGO akoestische wandpanelen

De HEXAGO geluidsabsorberende houten wandpanelen gaan nog een stapje verder. Deze akoestische wandpanelen absorberen geluid op een innovatieve manier, waardoor een serene omgeving ontstaat. Ze kunnen een comfortabele atmosfeer creëren in iedere soort ruimte. Naast functionele eigenschappen brengen deze wandpanelen design en elegantie naar hedendaagse interieurs. De tijdloze stijl past perfect in de chique ambiance van hotels en restaurants.

Decoratieve wandpanelen: Persoonlijk accent

Voor degenen die streven naar een persoonlijke en stijlvolle touch in het interieurontwerp van een hotel of horecagelegenheid, biedt Wallmakers een uitgebreide collectie decoratieve wandpanelen. De FORM AT WOOD houten panelen, verkrijgbaar in diverse patronen, kleuren, en houtsoorten, brengen een unieke persoonlijkheid naar de ruimte. Doordat deze panelen onderhoudsvrij, duurzaam en onderscheidend zijn, worden ze veel toegepast in interieurs van hotels en restaurants. Daarnaast hebben wij bij Wallmakers een uitgebreide collectie van Kokosnoten Panelen, Schelpen Panelen en Kurkpanelen. Deze voegen niet alleen esthetische waarde toe, maar dragen ook bij aan een duurzaam en natuurlijk gevoel.

Houten wandpanelen in horeca | Wallmakers  

2024 Interieurtrend: Verbinding met natuur en duurzaam design

In de vooruitblik naar 2024 zien we dat horeca- en hotelgasten een verbinding met de natuur zoeken, zelfs binnen de muren van een hotel of restaurant. Hier sluiten de natuurlijke en eerlijke materialen van onze wandpanelen naadloos aan op deze trend. Gasten verlangen naar comfortabele diners in een intieme en fijne sfeer. De hoogwaardige kwaliteit van het materiaal draagt bij aan het gevoel van luxe en comfort, terwijl de duurzame eigenschap aansluit op de groeiende behoefte van milieuvriendelijk design.

Wandpanelen horeca - hotel | Wallmakers

Unieke stempel op horeca- en hotelinterieurs

Akoestische en decoratieve wandpanelen van Wallmakers voegen niet alleen esthetische waarde toe aan horecagelegenheden en hotels, maar bieden ook functionele voordelen die de gastervaring verrijken. Ontdek de mogelijkheden bij Wallmakers en geef uw ruimte een unieke uitstraling!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de onderscheidende wandpanelen van Wallmakers? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. We kijken ernaar uit om uw interieurvisie tot leven te brengen met onze hoogwaardige houten wandpanelen en een op maat gemaakt ontwerp.

Frank I. Frinking

Managing Partner

Info@wallmakers.nl

+31(0)641384913

Vorig artikel Karakteristieke Villa in Heemstede
Volgend artikel Japandi stijl wandontwerp met houten wandpanelen van Wallmakers bij Wooncentrum Veerman