Doorgaan naar inhoud
Japandi stijl wandontwerp met houten wandpanelen van Wallmakers bij Wooncentrum Veerman

Japandi stijl wandontwerp met houten wandpanelen van Wallmakers bij Wooncentrum Veerman

Wallmakers en Wooncentrum Veerman hebben hun krachten gebundeld om een nieuw accent toe te voegen aan de showroom van het wooncentrum in Volendam. Recent heeft Wallmakers een op maat ontworpen decoratieve wand geïnstalleerd, die een van de velen inspirerende interieurafdelingen van het wooncentrum verrijkt met een vleugje verfijnde elegantie en tijdloze stijl.

Uniek decoratief wandontwerp in Japandi stijl

Dit unieke ontwerp, zorgvuldig samengesteld door de experts van Wallmakers, combineert de dynamische DIAMOND 3D panelen met de subtiele CARO 2D panelen. Er is gekozen voor de zachte kleur C02 'Silky Grey', zodat deze perfect aansluit bij de interieurstijl van deze afdeling. Deze veelzijdige houten wandpanelen van FORM AT WOOD zijn onderdeel van de Japandi stijlinspiratie afdeling van het wooncentrum.

Uniek ontwerp van Wallmakers wandpanelen in showroom Wooncentrum Veerman

De Japandi stijl, een harmonieuze mix van Japans minimalisme en Scandinavische elegantie, komt mooi terug in dit nieuwe wandontwerp. De strakke lijnen en subtiele texturen van de panelen brengen een gevoel van rust en sereniteit naar de ruimte, terwijl de zachte grijze tint een gevoel van lichtheid en ruimtelijkheid creëert.

Uniek wandontwerp houten wandpanelen FORM AT WOOD | Wallmakers

Mooie samenwerking

Dit mooie resultaat komt voort uit een goede samenwerking met de interieurspecialisten van Wooncentrum Veerman en de deskundige ontwerpers van Wallmakers. Samen hebben ze een uniek en inspirerend interieurstatement gecreëerd dat de aandacht trekt van iedereen die de showroom bezoekt. De vernieuwde afdeling met de FORM AT WOOD wandpanelen is nu te bewonderen in de showroom van Wooncentrum Veerman aan de Julianaweg 151 in Volendam.

Uniek wandontwerp houten wandpanelen FORM AT WOOD | Wallmakers

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de onderscheidende wandpanelen van Wallmakers? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. We kijken ernaar uit om uw interieurvisie tot leven te brengen met onze hoogwaardige houten wandpanelen en een op maat gemaakt ontwerp.

Frank I. Frinking

Managing Partner

Info@wallmakers.nl

+31(0)641384913

Uniek wandontwerp houten wandpanelen FORM AT WOOD | Wallmakers

Volgend artikel Badkamer muur met beton cire in de kleur "Schelp"