Doorgaan naar inhoud
Nieuw in de collectie van Wallmakers: de klassieke 'ARCH' houten wandpanelen van Form at Wood

Nieuw in de collectie van Wallmakers: de klassieke 'ARCH' houten wandpanelen van Form at Wood

In de voortdurend evoluerende wereld van interieurontwerp, zijn we verheugd om het ARCH houten wandpaneel te onthullen. De nieuwste innovatie uit de modulaire wandpanelen collectie. Geïnspireerd op de bogen en booggewelven uit de Romeinse tijd, is ARCH niet zomaar een wandpaneel. Het belichaamt de perfecte mix van moderne esthetiek en klassieke charme, waardoor het de ideale toevoeging is aan elke ruimte. Of je nu werkt aan een eigentijds project of een vleugje elegantie wilt toevoegen aan een vintage omgeving, de ARCH wandpanelen geven een interieur net die unieke twist.

Organische vormen en gebogen designs

Dit mooie product is ontstaan uit de vraag uit de markt en een inspirerende samenwerking met het Amerikaanse interieurbureau, C+H Interiors. Onze partner Form at Wood legt dit uit: “In een inspirerende discussie kwam aan het licht dat de markt behoefte heeft aan organische vormen en gebogen designs. Lia Shin, Design Director bij C+H Interiors, erkende deze steeds populairder wordende trend. Dit was de aanleiding om deze inspiratie tot leven te brengen!”

Moderne interieurs met vintage invloeden en klassieke touch

Het ARCH-paneel valt op door zijn zachte vormen en milde bochten in een onderscheidend driedimensionaal ontwerp. Het vierkante 3D paneel, met een gebogen lijn in het midden, sluit aan bij de nieuwste trends in interieurontwerp. Denk bijvoorbeeld aan de populaire trend waarbij vintage met modern gecombineerd wordt. Het golfachtige patroon versterkt perfect moderne interieurs en kan ook een klassieke touch toevoegen aan het interieur.

ARCH houten wandpanelen - Interieurontwerp | Wallmakers ARCH houten wandpanelen - Interieurontwerp - impressie | Wallmakers

 

Eindeloze design mogelijkheden met ARCH wandpanelen

Door het modulaire principe van deze wandpanelen, kan je de meest uiteenlopende patronen creëren. Op deze manier heeft iedere ontwerper de volledige vrijheid om unieke draai eraan te geven. De panelen zijn beschikbaar in diverse kleuren en vervaardigd van kersenhout, eiken en Amerikaans Walnoot. Experimenteer met asymmetrie, mix en match houtsoorten en combineer 3D en 2D vierkante panelen. De mogelijkheden zijn oneindig!

ARCH is nu verkrijgbaar bij Wallmakers en biedt een unieke mogelijkheid om je interieurontwerp projecten naar een hoger niveau te tillen. Bekijk hier het ARCH wandpaneel.

Wil je meer informatie ontvangen over ARCH of wil je dit product toepassen bij een project? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Vorig artikel HEXAGO Akoestische panelen met uniek en modern design
Volgend artikel Wallmakers staat op de Interieur Collectie Dagen 2023 met Innovatieve Wandbekleding en Duurzaam Design