Doorgaan naar inhoud
Wallmakers staat op de Interieur Collectie Dagen 2023 met Innovatieve Wandbekleding en Duurzaam Design

Wallmakers staat op de Interieur Collectie Dagen 2023 met Innovatieve Wandbekleding en Duurzaam Design

Volendam, 3 september 2023 – Wallmakers, hét samenwerkingsverband van deskundigen op het gebied van stijlvolle en duurzame wandbekleding, kondigt vol enthousiasme zijn deelname aan de Interieur Collectie Dagen 2023 aan. Deze vakbeurs zal plaatsvinden van 24 tot en met 26 september in Gorinchem, en belooft een showcase te zijn van creatieve interieurideeën en innovatieve ontwikkelingen.

‘Play & Design’ met modulaire, exclusieve houten wandpanelen

Het Wallmakers-team zal tijdens de beurs zowel de decoratieve als de akoestische houten wandpanelen van zijn gewaardeerde partner FORM AT WOOD presenteren. Deze handgemaakte panelen bieden een modulaire en duurzame oplossing voor moderne, stijlvolle wandafwerking. De collectie bestaat uit een breed scala aan patronen, kleuren en functionaliteiten om aan verschillende behoeften en stijlen te voldoen. Bezoekers kunnen de veelzijdigheid direct ervaren door zelf aan de slag te gaan met het samenstellen van een ontwerp aan de speciale ‘play & design’-tafel. Door te spelen en combineren met de diverse panelen krijg je een goed beeld van de eindeloze designmogelijkheden.

Nieuwste trends in wandafwerking

In samenwerking met partner Stucadoorsbedrijf HNR zullen de experts van Wallmakers de bezoekers informeren over de nieuwste trends op het gebied van beton ciré en ander gespecialiseerd stucwerk. Daarnaast is het team gespecialiseerd in het creëren van groenblijvende moswanden en het toepassen van exotische en natuurlijke materialen, zoals Indonesisch kokos en Hollandse schelpen.

Nieuws - Wallmakers op Interieur Collectie Dagen 2023

Exclusieve aanbieding handgemaakte wijnhouders

Een ander hoogtepunt is de exclusieve aanbieding van massief houten wijnhouders van Own Studio. Deze prachtige en functionele creaties zullen op de beurs geïntroduceerd worden met een speciale korting van 20%. Een uitgelezen kans voor beursbezoekers om een stukje vakmanschap en elegantie aan hun interieur toe te voegen of een mooi eindejaarscadeau te bestellen.

Bezoek Wallmakers op stand C128

Wallmakers kijkt ernaar uit om zijn inspirerende collectie te delen met de bezoekers van de beurs. Het team is vastbesloten om de grenzen van creativiteit en duurzaamheid te verleggen en nieuwe perspectief te geven aan moderne interieurontwerpen.

Meer informatie over de Interieur Collectie Dagen op 24, 25 en 26 september 2023 in Gorinchem is te vinden op de beurswebsite. Toegangskaarten zijn via Wallmakers hier kosteloos te verkrijgen. 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Frank Frinking

Managing Partner

info@wallmakers.nl

+31(0)641384913

 

Over Wallmakers:

Wallmakers.nl is een vooraanstaand samenwerkingsverband van experts op het gebied van stijlvolle en duurzame wandbekleding. Met een focus op innovatie en vakmanschap, biedt Wallmakers.nl unieke oplossingen voor hedendaagse interieuruitdagingen.

 

 

Vorig artikel Nieuw in de collectie van Wallmakers: de klassieke 'ARCH' houten wandpanelen van Form at Wood