Doorgaan naar inhoud
Villa in de Verenigde Staten

Villa in de Verenigde Staten

Case Studie: Diamonds on the Wall

Een kijkje over de grens! We nemen je graag mee naar een indrukwekkend referentieproject in de Verenigde Staten. Bij dit project komt innovatie en design harmonieus samen in de woonruimte. Een wand in de woonkamer van een villa in de Verenigde Staten is voorzien van de decoratieve 3D houten wandpanelen van Form At Wood. Dit project laat zien hoe hoogwaardige houten wandpanelen een ruimte op een unieke manier kunnen transformeren en een verbluffend visueel effect kunnen creëren.

De Uitdaging

Interieur designbureau, Re+Forma Architecture, kreeg de opdracht om een eigentijdse en luxueuze interieurafwerking te creëren die zowel esthetisch als functioneel was.

De Oplossing

Er is gekozen voor het 3D 'Diamond' model uit de EDGE serie houten wandpanelen. Deze panelen, met hun unieke diamantvormige patronen, gaven de perfecte balans tussen elegantie en textuur. De rijke houttinten van de walnoot houtsoort voegden warmte en karakter toe aan de ruimte.

Door de modulaire aard van de panelen konden deze volledig naar wens op de muur bevestigd worden. Bovendien leveren de houten panelen akoestische voordelen, waardoor de ruimte zowel op akoestisch als op esthetisch vlak verbeterd werd.

Het Resultaat

"Diamonds on the Wall" was een onmiddellijk succes en overtrof de verwachtingen van de klant. Het project toont de kracht van hoogwaardige wandbekleding in het transformeren van een ruimte in iets bijzonders. Het laat de ontwerpvrijheid van deze modulaire wandpanelen zien.

3D houten wandpanelen van Form at Wood - Diamond - Interieur - Wallmakers

Projectinformatie

Land: Verenigde Staten

Model: 3D Diamond

Houtsoort: Amerikaans walnoot

Kleur: Naturel

Hoeveelheid: 13 m2 

Ruimte: Woonkamer

Ontwerp: Re+Forma Architecture

Fotocredits: Re+Forma Architecture / Rickie Agapito Aofotos

Vorig artikel Transformatie keuken
Volgend artikel Rosaria's IJssalon