Doorgaan naar inhoud
Transformatie keuken

Transformatie keuken

Case Studie: Stijlvolle en knusse keuken met 3D Houten Wandpanelen

In de zoektocht naar de perfecte harmonie tussen design en functionaliteit, ontdekte onze klant de 3D PYRAMID houten wandpanelen van Form at Wood. In dit mooie project wilden we de uitstraling van de keuken naar een hoger niveau tillen en een unieke, moderne sfeer creëren.

De Uitdaging

De klant had de wens om zijn keuken te transformeren en zocht naar een oplossing die niet alleen esthetisch aantrekkelijk was, maar ook naadloos zou integreren in de bestaande ruimte. Het doel was om een warme, uitnodigende ambiance te behouden, maar dan met een eigenzinnige twist.

De Oplossing

In nauwe samenwerking met de klant werden de ontwerpmogelijkheden besproken. Er is gekozen voor het installeren van de 3D PYRAMID wandpanelen in donkerbruin (C05) op een wand van 7m2. Deze keuze werd gemaakt om perfect aan te sluiten op het bestaande kleurenpalet van de keuken, terwijl de natuurlijke textuur van het eikenhout diepte en karakter zou toevoegen.

Het Resultaat

Het resultaat van de integratie van de 3D PYRAMID wandpanelen is indrukwekkend. De keuken is getransformeerd tot een eigentijdse, sfeervolle ruimte die de persoonlijke smaak van de klant weerspiegelt. De naadloze integratie met de moderne kasten en apparatuur zorgde voor een samenhangend geheel. Deze keuken is nu niet alleen een plek voor culinaire avonturen, maar ook voor warme familiebijeenkomsten en het ontvangen van gasten.

Project Keuken Transformatie - Houten wandpanelen - 3D - Wallmakers

Projectinformatie

Land: Polen

Model: 3d Pyramid

Hout: Eik

Kleur: Donkerbruin (c05)

Hoeveelheid: 7m2 Pyramid

Ruimte: Residentieel / Keuken

Ontwerp: Form At Wood

Houten wandpanelen - Keuken wand - Wallmakers

Vorig artikel Karakteristieke Villa in Heemstede
Volgend artikel Villa in de Verenigde Staten